Termeni & Conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.skoob.ro implica acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune condiţii a site-ului, se recomanda citirea cu atenţie a Termenilor si Condiţiilor.

www.skoob.ro este administrat de SC Atelierul Skoob SRL-D cu sediul in Craiova, înregistrată la Registrul Comerţului cu numarul J16/509/2016, CUI 35735757.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni si Condiţii precum si orice modificări site-ului www.skoob.ro fara o notificare prealabila. Accesând pagina Termeni si Condiţii, puteţi citi întotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.skoob.ro, trebuie sa introduceţi datele dumneavoastră pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declaraţi ca veţi furniza informaţii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

In situaţia in care consideram ca aceasta obligaţie a fost încălcată, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.


Preţ si modalităţi de plata:

Preturile prezentate includ TVA.

Preţul de achiziţie prezentat pe factura va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul achiziţiei, preţ la care se adaugă si costurile de livrare.

Plata produselor se efectuează in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informaţii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 14 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

In cazul in care doriţi sa specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceţi in căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic de către noi.

Livrarea se face de luni pana vineri pana in ora 16:00 pirn Posta Romana sau Urgent Cargus.Pentru livrarea prin Posta Romana pretul transportului este de 15 RON. Durata transportului poate dura de la 3 la 10 zile lucratore.

Pentru livrarea prin Urgent Cargus pretul transportului este 15 RON. Durata transportului poate dura de la 1 la 2 zile lucratoare.


Nu ne facem raspunzatori pentru intarzierile produse de Posta Romana sau de firmele de curierat

Pentru o livrare mai rapida va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon imediat dupa plasarea comenzii.

Pentru livrari in strainatate va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii.

 

!! In perioada sarbatorilor sunt posibile unele intarzieri din partea Postei Romane sau a firmelor de curierat. Pentru a va asigura ca produsele ajung la termen va rugam sa plasati comenzile din timp !!

Produsele se livrează in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veţi fi înştiinţat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător daca dumneavoastră doriţi si sunteţi de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei in vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi înştiinţaţi in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Produsele facute la comanda sau personalizate nu pot fi returnate.


Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conţinut al site-ului www.skoob.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Atelierul Skoob SRL-D. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.skoob.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteţi folosi adresa de mail contact la www.skoob.ro.